Project #13
  • COMING SOON
Juga amb els hàbits saludables

Descripció

Sí, la vida saludable també es practica jugant. Encara no podem jugar junts al mateix espai físic. Ara, el coronavirus no ens podrà impedir que juguem junts virtualment. Per això, jugarem dos jocs de preguntes i respostes a través de l’aplicació Kahoot. Aquests dos jocs tindran lloc el dijous 8 d’abril, dins de la primera setmana saludable interuniversitària de Catalunya:

Dijous 8 d’abril, 16 h | An apple a day keeps the doctor away

Dijous 8 d’abril, 17 h | Merda, hi ha un cuc a la poma

A més de passar una bona estona jugant sobre què saps de la vida saludable, podràs guanyar un dels jocs oferts per l’editorial de jocs Devir.

Si ja ho saps tot sobre Kahoot no cal que llegeixis més, connecta’t el dijous 8 d’abril a les 16 h i endavant. Si no, continua llegint, aquí t’ho expliquem des del principi.

Kahoot és una aplicació que permet participar en línia a jocs de preguntes i respostes, mitjançant una retransmissió específica. Cada pregunta pot arribar a tenir fins a quatre opcions de resposta. Per participar-hi utilitzaràs el teu mòbil o tauleta per marcar la resposta que et sembli correcta. Depenent de si l’encertes o no, i de la velocitat amb què ho facis, obtindràs més o menys de punts del rànquing de participants.

Per tant, per jugar només cal un ordinador o qualsevol altre dispositiu per seguir la retransmissió i un mòbil o tauleta per enviar les respostes. Si sou una colla que jugueu junts, n’hi ha prou que tingueu un ordinador per veure la retransmissió. I un mòbil cadascun, és clar.

A la retransmissió veuràs les preguntes i les respostes, cada una associada a un color. Aquests mateixos colors associats a les respostes apareixeran al mòbil o la tauleta amb què juguis. També pots obrir en un mateix ordinador una finestra per accedir a la retransmissió amb les preguntes i respostes i una altra per enviar les respostes, però no és aconsellable perquè et pot fer perdre temps.

 

Com accedir a la retransmissió

-Connecta’t a aquest enllaç per veure les preguntes i seguir els presentadors del joc. Ho pots fer des de quinze minuts abans de començar cada joc. Estigues connecta’t a la retransmissió durant tot el joc.

-Cada joc té un límit de 500 participants. Per tant, val la pena connectar-s’hi amb prou temps, abans que comencin els jocs.

-Uns minuts abans de començar el joc apareixerà a la pantalla de la retransmissió el codi corresponent al joc (Game PIN).

Com utilitzar el mòbil o tauleta per jugar

Tens dues opcions per jugar a Kahoot: a l’aplicació del teu mòbil o tauleta o al web https://kahoot.it/. Si vols jugar al mòbil o a la tauleta, és millor que hagis descarregat l’aplicació abans de jugar. De debò, és millor jugar al mòbil o a la tauleta que a l’ordinador.

-A la pantalla et demanaran el codi de la partida (Game PIN), que tens a la pantalla de la retransmissió. Posa’l al mòbil.

-Tot seguit et demanarà que t’identifiquis amb un sobrenom (nickname). Fes-ho.

-Si tot ha anat bé, ja pots jugar (You’re in!). Només et cal esperar que comenci el joc.

-Farem dues partides, una a les 16 h i una altra a les 17 h. Si vols jugar la segona, no cal que surtis de la retransmissió perquè allà apareixerà el codi (Game PIN) de la segona partida.

Important! Si utilitzes un mòbil o una tauleta per enviar les respostes, tingues cura de no prémer els botons d’anar enrere o de sortir de l’aplicació perquè, tot i que et podràs reenganxar a la partida tornant a introduir el codi (Game PIN), segurament no es mantindrà la teva puntuació.

Organització

Els jocs de la Primera Setmana Saludable Interuniversitària de Catalunya estan organizats per:

 

Els premis estan oferts per:

DATES

8th of April of 2021, from 16h to 18h

PLACES

Remote

PRICE

FREE

In collaboration with: